electrocasnice incorporabile

Ai 0 produse in cos

Vezi cos  »
Categorii

Returnare produse

Returnarea produselor se face conform următoarelor prevederi legale: 

Ordonanţa de Urgenţă Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:

Înainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri decât cele prevazute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile începand cu ziua în care intra în posesia fizică a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Produsele sunt eligibile pentru returnare în urmatoarele condiţii: sunt în aceeaşi stare în care au fost livrate (în ambalajul original cu toate accesoriile şi documentele care l-au însoţit, nu prezintă: zgârieturi, lovituri, urme de uzură, şocuri electrice, etc. ), nu se constată un abuz(returnari multiple). 

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului în maximum 30 de zile de la data informării Castilio S.R.L de către Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract.

Castilio S.R.L. va putea amâna rambursarea contravalorii produsului până la primirea produsului vândut sau până la primirea unei dovezi conform căreia acesta a fost expediat, în cazul în care Castilio S.R.L. nu s-a oferit să recupereze el însuşi produsul (se va lua data cea mai recentă).

Pentru a beneficia de returul produselor conform Ordonanţei de Urgenţă 34/2014, trebuie completat formularul de retur aflat mai jos, cel tarziu în a 14-a zi calendaristica de la data ridicării/primirii produsului.

Formularele completate după aceasta perioada nu sunt luateîn considerare. De asemenea produsul trebuie să intre în posesia noastră cel tarziu în a 14-a zi calendaristică de la data recepţionării lui.


                                                FORMULAR RETURNARE PRODUSE
Nume:
E-mail:
Telefon:
Număr factură:
Produsul:
Canitate:
Data livrării produsului:
Adresa de preluare:
 

Motiv retur:

 1. DOAR (în maxim 48 de ore de la recepţia produsului nu este funcţional);
 2. lipsă accesorii;
 3. produsul diferă de ce era prezentat pe site;
 4. recomandare greşită;
 5. nu sunt mulţumit de produs;
 6. produs primit deteriorat;
 7. comandă greşita( am primit alt produs);
 8. alt motiv:


Opţiuni de retur:

 1. doresc înlocuirea produsului cu unul nou;
 2. doresc să îl schimb cu alt produs;
 3. doresc să primesc contravaloarea în bani.

 

Returul produselor se poate face prin curier sau venind direct la sediul Castilio S.R.L., dar nu înainte de a completa formularul de retur şi a primi acceptul din partea noastră.

Nu se pot returna produsele în urmatoarele situaţii: nu mai au ambalajul original complet în care au fost livrate; etichetele de identificare sunt deteriorate sau lipsesc; electrocasnicele, chiuvetele de bucatarie, bateriile de bucătărie care au fost folosite.  

Produsele ce urmează a fi returnate trebuie să fie corect ambalate în colete şi cu formularul de returnare semnat şi ataşat. Vă rugăm să expediaţi coletele la adresa: Bulevardul Mihai Eminescu, nr.95, la etaj, Botoşani. 

Pentru expedierea coletelor vă rugăm să folosiţi acelaşi serviciu de curierat prin care aţi primit produsele. 

În cazul în care produsele achiziţionate sunt nefuncţionale sau prezintă vicii de fabricaţie vor fi înlocuite cu produse funcţionale, cu condiţia notificării în scris în termen de maxim 48 de ore de la primirea produsului. În situaţia în care produsul nu mai este disponibil fie se va înlocui cu acordul clientului, fie se va returna contravaloarea integrala a acestuia. 

Dacă notificarea se va face dupa expirarea termenului de 48 de ore, produsele se vor supune procedurii de garanţie a producatorului. 

Conform legislaţiei în vigoare politica de retur a produselor se aplică numai pentru achiziţiile făcute de persoane fizice.